elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme promociona la gastronomia dels forns crevillentins amb dos originals concursos

Turisme promociona la gastronomia dels forns crevillentins amb dos originals concursos
  • Una barra de pa cada dia i una tonya setmanal gratis durant un any són els premis dels concursos “Nyas coca” i “Com la tonya”, organitzats per la Regidoria de Turisme i en els quals es podrà participar al llarg de tot el mes d'abril

MÉS FOTOS
Turisme promociona la gastronomia dels forns crevillentins amb dos originals concursos - (foto 2)

La Regidoria de Turisme ha llançat recentment dos nous i originals concursos per a la promoció de l'oferta gastronòmica característica dels forns crevillentins, on els guanyadors o guanyadores rebran un any gratis de pa i de tonya.

Amb el títol “Nyas coca” se sorteja una barra de pa diària durant 365 dies mentre que el concurs “Com la tonya” compta amb el premi d'una tonya setmanal durant un any. Podran participar totes aquelles persones que compren coca o tonya durant aquest mes d'abril depositant les seues paperetes amb el nom i el número de telèfon en les urnes que s'han instal·lat en els forns crevillentins.

Per a Josep Candela, regidor de Turisme, aquesta és una manera de posar en valor la gastronomia local i la gran faena realitzada pels nostres forns sobretot durant la Setmana Santa, una data on els forns realitzen les tradicionals coques de “boqueró” i les tonyes típiques del dilluns de Pasqua. És promocionar una dels nostres senyals d'identitat més reconegudes.

L'edil afig que tots dos concursos seguiran actius durant tot el mes d'abril i una vegada finalitzat es donarà a conéixer als guanyadors o guanyadores i convida a tots els crevillentins i crevillentines a participar en aquesta iniciativa.

Pujar