elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna l’escena musical a Crevillent amb el Poble en Primavera

Torna l’escena musical a Crevillent amb el Poble en Primavera
  • Second, Maria del Mar Bonet o Manel es concentren en un cartell que servirà com alternativa segura al Mig Any fester

MÉS FOTOS
Torna l’escena musical a Crevillent amb el Poble en Primavera - (foto 2)
Torna l’escena musical a Crevillent amb el Poble en Primavera - (foto 3)
Torna l’escena musical a Crevillent amb el Poble en Primavera - (foto 4)

El regidor de Festes, Josep Candela, ha desvetllat la programació de música en viu que durant els mesos d’abril i maig tindran lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura.

“De la mateixa manera que en octubre va haver una programació alternativa adaptada a les mesures sanitàries amb un èxit total de seguretat i de públic, amb la primavera tornem a fer renàixer uns cicles musicals de primer nivell que han vingut per a quedar-se durant molts anys”. Segons el regidor “el poble ens demanava un model d’oci a l’altura de Crevillent i estem demostrant que és sostenible econòmicament sense renunciar a fer-ho accessible a tots els públics. Reafirmar-nos dins del circuït cultural de la nostra zona també ajudarà a la reactivació de tots els sectors del consum de la nostra localitat”.

El divendres 23 d’abril coincidint amb el dia del llibre i als voltants de la diada valenciana del 25 d’abril serà el torn de Maria del Mar Bonet. La mítica cantant mallorquina iniciada a la Nova Cançó presentarà nou disc acompanyada de Borja Penalba.

El 30 d’abril serà el dia escollit del grup Manel que rependrà el concert que va haver d’anular en octubre. Les entrades estan esgotades i es donarà avís si es desbloquegen algunes de les que van ser retornades.

En maig, el dia 21, actuarà el reconegut grup murcià Second. Un primera línia que convertirà l’auditori crevillentí en un “Rincón Exquisito”.

El dia 22 pujarà a l’escenari el grup emergent Vienna. Des de les Valls del Vinalopó amb este concert es busca donar a conèixer les propostes musicals del nostre territori més proper de la mateixa manera que en estiu es dóna suport als grups locals. Serà un dels primers concerts del nou disc que estrenen “Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes” i que promet fer despegar la seua carrera.

Per últim, el diumenge 24 de maig serà el torn dels més menuts amb el circ del “Payaso Tallarín”. Un espectacle per a tota la família on les rises i els balls estan assegurats.

Les entrades o invitacions es posaran a la venda els pròxims dies i seran anunciades a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Crevillent.

Pujar