27 d’octubre de 2020 27/10/20

Tancament del cementeri, suspensió del mercat ambulant i mesures de prevenció enfront del COVID-19 al Mercat de Proveïments

Tancament del cementeri, suspensió del mercat ambulant i mesures de prevenció enfront del COVID-19 al Mercat de Proveïments - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Crevillent anuncia la suspensió del mercat ambulant i el tancament del Cementeri Municipal

  • El Mercat Municipal de Proveïments romandrà obert amb mesures de seguretat com la limitació de l'aforament o el manteniment de la distància de seguretat

MÉS FOTOS
Tancament del cementeri, suspensió del mercat ambulant i mesures de prevenció enfront del COVID-19 al Mercat de Proveïments - (foto 2)
Tancament del cementeri, suspensió del mercat ambulant i mesures de prevenció enfront del COVID-19 al Mercat de Proveïments - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha anunciat aquest matí les noves mesures per a afrontar la situació d'emergència sanitària en la qual ens trobem.

En primer lloc, s'ha informat que, a partir de hui, estarà tancat al públic el Cementeri Municipal, que quedarà habilitat de manera exclusiva per als enterraments.

D'altra banda, queda suspés el mercat ambulant (mercat ambulant dels divendres) a causa de la prohibició de la instal·lació de mercats ambulants en la Comunitat Valenciana, recollida en el Reial decret 463/2020 del 14 de març.

El regidor d'Indústria i Comerç Local, Manuel Penalva, comenta que, valorada l'actual situació, s'ha procedit a l'adopció de mesures preventives al Mercat de Proveïments, amb la finalitat de protegir la salut i seguretat dels ciutadans i contindre la progressió de la malaltia.

Els ciutadans i ciutadanes que acudisquen aquests dies hauran de complir les següents normes:

  • Es mantindrà una distància de seguretat mínima d'1 metre entre persones.
  • Els clients se situaran en les zones delimitades per les línies de seguretat.
  • S'atendrà un màxim d'1 o 2 clients per lloc, depenent de la seua extensió.
  • Els clients hauran d'esperar el seu torn en les zones àmplies del mercat i, en cas de completar aforament, hauran de fer-ho en l'exterior.
  • Es recomana l'ús de mesures de protecció com a guants i màscara.

L'aforament i l'accés al recinte estarà controlat per la  Policia Local i Protecció Civil, per a evitar aglomeracions i extremar les mesures d'higiene i seguretat, per la qual cosa la majoria de les entrades romandran tancades.

L'aforament permés és el següent:

  • Planta Semisoterrani: Públic: 15, Treballadors: 15, Total Planta Semisoterrani: 30 persones.
  • Planta Baixa: Públic 38, Treballadors: 28, Total Planta Baixa: 66 persones.
  • Total edifici: Públic 53, Treballadors: 43, Total Edifici: 96 persones.

Aquestes mesures, acordades pel Centre de Coordinació del Pla d'Emergència de Crevillent (CECOPAL), estaran vigents mentre romanga la situació d'alerta sanitària  o es revoquen per part d'Alcaldia.

Pujar