elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El ple sotmetrà a aprovació el nou contracte de neteja d’edificis municipals

El ple sotmetrà a aprovació el nou contracte de neteja d’edificis municipals
  • El pressupost base de licitació és d’1.182.427,13 euros, tractant-se d’un dels grans contractes del consistori, segons assenyala l’edil

El regidor de Contractació a l'Ajuntament de Crevillent, Pedro García Magro, ha anunciat este dijous que ahir dimecres en la comissió de Règim Interior es va dictaminar el plec de licitació del nou contracte de neteja d'edificis municipals que se sotmetrà a votació en el pròxim ple ordinari d'este mes programat per al dimarts 25 de juny a les 16.00 hores. L'edil ha destacat que “es tracta d'un contracte que està vençut des del 31 de gener de 2023 i en este nou document consta la inclusió de de edificis previstos per a la seua obertura com el Teatre Chapí, el CRIS, i l'Escola Taller”.

L'edil García Magro ha apuntat que, com a regidor de Neteja Viària i Residus, va realitzar una provisió de reiteració perquè este expedient tirara avant. “Doncs bé, onze mesos després va a ple este nou contracte, que eixirà a licitació per un pressupost base d'1.820.427,13 euros, sent este contracte de dos anys de duració amb pròrrogues anuals durant altres dos anys més, no podent excedir en total els quatre anys.

Segons ha detallat l'edil, “este nou plec suposa un increment en el pressupost base de licitació de 402.372,64 euros respecte a l'anterior contracte”. Finalment, el regidor ha celebrat que s'haja desembossat este contracte i s'haja actualitzat d'acord amb els preus de mercat actuals.

Pujar