6 de juny de 2020 6/6/20

El Sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent se celebrarà aquest diumenge

El Sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent se celebrarà aquest diumenge - (foto 1)
  • La ACEC repartirà 5.000 euros als números guanyadors el diumenge 12 de gener a les 18:30 hores a la Casa de Cultura

L'Associació de Comerciants i Empresaris i la Regidoria d'Indústria i Comerç Local de Crevillent celebren aquest diumenge, 12 de gener, el Sorteig Extraordinari de Nadal.

El sorteig es desenvoluparà en la Sala d'actes de la Casa Municipal de Cultura a les 18.30 hores i està dirigit a totes aquelles persones que han aconseguit paperetes de participació per realitzar les seues compres en els establiments associats durant la campanya nadalenca.

En l'acte s'entregarà un total de 5.000€ als clients amb les paperetes guanyadores, mitjançant un premi de 3.000€ i quatre de 500€. A més es repartiran diversos regals, aportats pels comerços, als assistents a aquest esdeveniment, el qual estarà amenitzat amb la presència del monologuista Javi Chou.

Organitzat per la ACEC i patrocinat per la Regidoria d'Indústria i Comerç Local de l’Ajuntament de Crevillent, aquest sorteig s'emmarca dins de la campanya d'hivern per al foment de les compres en els establiments del municipi.

Segons comenten des de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent, entre els 64 comerços associats s'han repartit un total de 100.000 paperetes als seus clients durant aquesta campanya de Nadal.

El regidor de Comerç Local, Manuel Penalva, ha volgut agrair a la ACEC l'organització d'aquest esdeveniment que any rere any serveix per a animar als crevillentins i crevillentines a realitzar les seues compres nadalenques en els establiments de la localitat i per a potenciar, d'aquesta forma, l'economia local i la creació d'ocupació a Crevillent.

Pujar