27 d’octubre de 2020 27/10/20

Sorpresa negativa en l'inici de les obres de Costera Encarnelles

Sorpresa negativa en l'inici de les obres de Costera Encarnelles - (foto 1)
  • El regidor d'Espais Públics sol·licita explicacions a Cèsar Augusto Asencio després de descobrir deficiències en la xarxa de sanejament d'aquesta zona, la qual no està connectada a la xarxa municipal

MÉS FOTOS
Sorpresa negativa en l'inici de les obres de Costera Encarnelles - (foto 2)
Sorpresa negativa en l'inici de les obres de Costera Encarnelles - (foto 3)
Sorpresa negativa en l'inici de les obres de Costera Encarnelles - (foto 4)

Aquesta setmana han començat les actuacions al carrer Costera Encarnelles, tal com es va avançar fa uns dies des de la Regidoria d'Espais Públics de l'Ajuntament de Crevillent.

Per al regidor Marcelino Giménez, l'inici de les obres demostra, no sols la intenció de confondre als veïns i el fals alarmisme de Cèsar August Asencio, sinó també la nefasta gestió que va fer l'anterior alcalde durant la urbanització de Costera Encarnelles, duta a terme entre els anys 2006 i 2007.

Des de la Regidoria d'Espais Públics denuncien que les canonades d'aigües residuals d'aquesta zona no estan connectades al col·lector i per aquest motiu, en lloc de ser conduïdes fins a la xarxa de sanejament municipal, estan anant a parar a un pou de dos metres i mig on finalment es queden estancades.

Segons sembla, les aigües negres d'aquesta zona no tenen eixida i s'estan acumulant, cosa que pot desembocar en l'existència de filtracions en el subsol i en possibles enfonsaments, amb la conseqüent falta d'higiene, i repercutint també negativament al Medi Ambient, comenta l'edil.

Segons Giménez, al no realitzar-se aquesta connexió en el seu degut moment, ara es fa necessària l'execució d'una nova canonada, uns 80 metres lineals que connecten la xarxa de sanejament amb el col·lector, anant des del carrer Costera Encarnelles fins a un pou situat al carrer Sant Antoni de la Florida, que permetrà la connexió del sanejament amb la xarxa municipal.

Marcelino Giménez demana a Asencio que, en lloc d'atribuir-se el mèrit d'una gestió que ja estava realitzada per part de l'actual govern (un fet que ha quedat demostrat), done explicacions davant aquesta “chapuza”.

El regidor d'Espais Públics sol·licita al PP i al exalcalde de Crevillent que s'informe els veïns i veïnes sobre els motius d'aquesta pèssima gestió de les aigües residuals. “Aquesta és una mostra més de com realitzava Cèsar August les seues gestions”.

Pujar