31 d’octubre de 2020 31/10/20

S'interrompen els terminis de sol·licitud de les ajudes al lloguer

S'interrompen els terminis de sol·licitud de les ajudes al lloguer - (foto 1)
  • La Regidoria d'Habitatge de Crevillent informa de la paralització dels tràmits de sol·licitud amb motiu de la declaració de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus

MÉS FOTOS
S'interrompen els terminis de sol·licitud de les ajudes al lloguer - (foto 2)

La Regidoria d'Habitatge ha volgut informar els crevillentins i crevillentines de la suspensió dels termes i la interrupció dels terminis per a la tramitació de les sol·licituds de les ajudes al lloguer, d'acord amb l'aplicació de la disposició addicional 3r del Reial decret 463/2020 de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.

Des de la Regidoria d'Habitatge demanen a la ciutadania tranquil·litat, ja que, encara que es tinga el tràmit pendent, no es considerarà incomplit el termini a causa de la vigència de la declaració de l'estat d'alarma. No obstant això, anuncien que s'ha habilitat un correu electrònic al qual els ciutadans i ciutadans es podran dirigir per a resoldre qualsevol dubte sobre el procediment: dduenyas@crevillent.es.

Gema Candelaria Asencio, regidora d'Habitatge, ha comentat que, tan bon punt comencen a computar els terminis, es comunicarà a la ciutadania i que, d'haver-hi alguna novetat, se'ls mantindrà informats en tot moment. Si és important, la documentació que vagen recopilant i els dubtes que tinguen poden ser remesos al correu electrònic que hem habilitat.

Al mateix temps, es comunica que des del Jutjat s'han suspés els llançaments tant per judici monitori (falta de pagament per lloguer) com per execucions hipotecàries.

Tan prompte el Govern d'Espanya pose en marxa les mesures extraordinàries en tema d'habitatge, tant per a hipoteques com per a lloguers, la Regidoria d'Habitatge de Crevillent informarà d’aquestes i aportarà informació detallada a la població crevillentina.

Pujar