17 de gener de 2021 17/1/21

S'inicien les obres per a la retirada de l'amiant del CEIP Miguel Hernández de Crevillent

S'inicien les obres per a la retirada de l'amiant del CEIP Miguel Hernández de Crevillent - (foto 1)
  • Amb aquesta retirada desapareix l'amiant dels col·legis de Crevillent

MÉS FOTOS
S'inicien les obres per a la retirada de l'amiant del CEIP Miguel Hernández de Crevillent - (foto 2)

En el dia de hui se signa l'acta de replanteig per a l'inici de les obres per a la retirada de l'amiant en el CEIP Miguel Hernández. L'acta se signarà hui en el mateix col·legi per part dels responsables de la Conselleria d'Educació i per part de l'empresa Escaples e Hijos S.L., que és l'empresa adjudicatària de l'obra i la que efectuarà la retirada de l'amiant en aquest període de no presència dels alumnes en el centre educatiu.

El projecte consisteix en la retirada dels elements de fibrociment de la coberta afectada i la col·locació d'una coberta nova, té un pressupost d'adjudicació de 71.350 € i un termini previst d'execució d'1 mes i mig. Amb aquesta retirada es veu complida una històrica reivindicació, ja que tota la comunitat educativa del CEIP Miguel Hernández havia manifestat en reiterades ocasions la necessitat urgent de retirar l'amiant de la coberta, que forma part del col·legi des de la seua inauguració.

Jesús Ruiz, regidor d'Educació, valora molt positivament aquesta actuació programada en el CEIP Miguel Hernández perquè amb aquesta retirada es podrà ja afirmar que els col·legis de Crevillent queden lliures de fibrociment. Aquesta retirada de l'amiant se suma a les ja efectuades en els CEIP “Doctor Mas Magro” i “Párroco Francisco Mas” i es compleix el compromís de la Conselleria d'Educació de retirar el fibrociment dels col·legis de Crevillent.

L'execució d'aquesta obra serà compatible amb les obres pendents d'executar de reforma de les condícies de la nova aula de 2 anys que s'obrirà en el centre per al nou curs 2020/21.Aquesta reforma s'està impulsant des de la Regidoria d'Educació perquè s'inicien al més prompte possible perquè tots els espais i aules estiguen disponibles a l'inici del nou curs escolar.

Pujar