23 d’octubre de 2019 23/10/19

Se signa el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Societat Unió Musical de Crevillent

Se signa el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Societat Unió Musical de Crevillent - (foto 1)

  L'Alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva juntament amb el Regidor de Cultura Jesús Ruiz, i la Presidenta de la Societat Unió Musical de Crevillent, Mª Dolores Mas, han signat el conveni de col·laboració econòmica de l'Ajuntament. La quantia ascendeix a 38.616,93 € i 18.202,01 € per a la secció de corda.

  Durant la signatura del conveni José Manuel Penalva ha admés que per a ell és un plaer reunir-se amb ells per a signar aquests convenis de la mateixa manera que reconeix la importància de la col·laboració entre l'Ajuntament i la Societat Unió Musical. L'actual Alcalde de Crevillent considera que aquesta entitat és un gran referent cultural, tant dins com fora del nostre municipi, que compta amb grans professionals, i que a més fan cultura. A més ha volgut agrair-los tota la seua labor, i sens dubte ha confirmat que l'Ajuntament de Crevillent estarà donant suport al que fan en el món de la música, tant a l'Escola de Música com en totes les activitats que exerceixen.

  La Presidenta de la Societat Unió Musical, María Dolores Mas Mas, ha agraït el suport que reben de l'Ajuntament, suport que va destinat tant a la cultura com a la labor social i educativa que realitzen des d'aquesta organització, i li ha comentat a José Manuel la seua predisposició a col·laborar en allò que necessiten.
  El Regidor de Cultura, Jesús Ruiz, es considera satisfet en haver signat els dos convenis amb una de les principals entitats, com és la Banda Unió Musical. Es tracta de dos convenis un de col·laboració a la pròpia banda, per a fomentar totes les activitats musicals, de formació entre altres activitats i d'altra banda dirigida a la formació en la secció de corda.

  ocultar
  Se signa el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Societat Unió Musical de Crevillent
  Pujar