27 de maig de 2020 27/5/20

Reposen el bust del Canonge Manchón que va ser robat

Reposen el bust del Canonge Manchón que va ser robat - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Crevillent restitueix el monòlit en honor al Canonge Manchón que va desaparéixer l'agost passat

MÉS FOTOS
Reposen el bust del Canonge Manchón que va ser robat - (foto 2)
Reposen el bust del Canonge Manchón que va ser robat - (foto 3)
Reposen el bust del Canonge Manchón que va ser robat - (foto 4)
Reposen el bust del Canonge Manchón que va ser robat - (foto 5)

L'Ajuntament de Crevillent ha reposat hui el bust dedicat al Canonge Manchón que va ser robat durant el mes d'agost, tan sols dos mesos després de ser inaugurat.

El monòlit en honor al Canonge Cayetano Miguel Manchón s'ha instal·lat on es trobava l'anterior, al Carrer Canonge Manchón, enfront de la porta d'accés a l'Auditori de la Casa Municipal de Cultura.

El regidor de Cultura Jesús Ruiz ha volgut realitzar una crida a la col·laboració ciutadana per la defensa i el respecte del patrimoni cultural de Crevillent. “Des de la Regidoria de Cultura condemnem tots els actes incivils exercits contra el patrimoni crevillentí i sol·licitem la cooperació dels veïns i veïnes per a incrementar i fomentar actituds de respecte cap a tots els espais de la nostra localitat”.

El bust, encarregat des de la Regidoria de Cultura, ha sigut confeccionat per Miguel Ruiz, el mateix escultor que va crear el bust desaparegut i autor d'obres com el Monument a Jaume I de la Plaça de la Comunitat Valenciana, el Monument de la Plaça d'Espanya o el Monument a la Festa, situat en el Passeig Fontenay, entre altres. 

Pujar