4 de juny de 2020 4/6/20

Reobertura del Centre de Majors del Parc Vell

  El pròxim 9 de setembre s'inicien les inscripcions per a les activitats del Centre de Majors del CEAM, després d'haver conclòs les obres per a restaurar l'escaiola del fals sostre.

  José Manuel Penalva, Alcalde de Crevillent i Montserrat Pineda, Regidora de Drets Socials i Desenvolupament Humá, han manifestat que després d'un ardu treball per part de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per a finalitzar les obres al més prompte possible i que es puguen iniciar les activitats del Centre sense interferir en el curs 2019/2020, aquesta setmana ja s'ha restablit l'activitat en aquest.

  D'altra banda, des del Govern Municipal es treballarà juntament amb la Conselleria per a millorar l'accessibilitat del centre i promoure una millora de les instal·lacions per a modernitzar tot l'equipament.

  José Manuel Penalva, ha afegit que per part del Govern Municipal es continuaran reivindicant totes les millores que siguen possibles per a prestar un adequat servei als usuaris del centre i que aquests puguen disposar d'un lloc de diversió per a gaudir de les diferents activitats que es puguen prestar.

  Per part seua, Monserrat Pineda, ha informat que des de la Regidoria de Drets Socials i Desenvolupament Humá juntament amb del Director del CEAM s'està treballant conjuntament per a promoure activitats de millora de les vida de les persones majors, fomentant el seu desenvolupament tant personal, cultures i d'oci.

  Pujar