31 d’octubre de 2020 31/10/20

Es renoven automàticament els tractaments farmacològics per a pacients crònics

Es renoven automàticament els tractaments farmacològics per a pacients crònics - (foto 1)
  • Les receptes de medicaments es renovaran de manera automàtica durant dos mesos per a evitar els desplaçaments dels pacients, especialment dels més vulnerables

MÉS FOTOS
Es renoven automàticament els tractaments farmacològics per a pacients crònics - (foto 2)
Es renoven automàticament els tractaments farmacològics per a pacients crònics - (foto 3)

La Regidoria de Sanitat de Crevillent ha volgut informar la població sobre la prolongació automàtica, durant dos mesos, del període de validesa dels tractaments crònics la finalització dels quals era pròxima i requeria de prolongació per part del metge.

Per tant, aquesta mesura, anunciada recentment per la Conselleria de Sanitat davant l'estat d'alarma actual, permetrà que tots els crevillentins que actualment tinguen prescrits tractaments crònics no necessiten anar al Centre de Salut a renovar-los amb el metge.

Gema Candelaria Asencio, regidora de Sanitat, ha comentat que algun dels avantatges que té aquesta mesura presa per la Conselleria serà deixar lliure les línies telefòniques per a altres temes i oferir una millor accessibilitat al pacient.

L'edil ha volgut avisar a la població que tota l'activitat sanitària programada ha quedat ajornada i prega que atenguen les telefonades, ja que des del Centre de Salut s'està contactant amb els pacients a través del número de centraleta i, en alguns dispositius, aquestes trucades apareixen des de número ocult.

A més, des de la Regidoria de Sanitat comenten que hi ha un increment de joves sense patologies i símptomes lleus que estan acudint al Centre de Salut amb la finalitat de poder eixir de casa i demanen que únicament s'acudisca al centre sanitari si és realment és necessari.

Gema Candelaria Asencio ha assegurat que des de la seua regidoria es comunicaran totes les mesures que es prenguen en matèria sanitària, en relació al Covid-19, especialment aquelles que afecten l'assistència al Centre de Salut de Crevillent.

Pujar