elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Renovada la senyalització dels principals senders de la Serra de Crevillent

Renovada la senyalització dels principals senders de la Serra de Crevillent
  • Les regidories de Medi Ambient i Turisme han afegit més de 50 elements de senyalització a la Serra de Crevillent, amb una inversió de 21.804€

MÉS FOTOS
Renovada la senyalització dels principals senders de la Serra de Crevillent - (foto 2)
Renovada la senyalització dels principals senders de la Serra de Crevillent - (foto 3)

Les Regidories de Medi Ambient i Turisme han donat a conéixer la renovació de tota la senyalització corresponent als senders PR-108, 109 i 110 al llarg de tota la Serra de Crevillent, amb l’objectiu de fer més senzilla l’orientació a totes aquelles persones que desitgen visitar i conéixer la nostra meravellosa serra.

En total, s’han afegit i renovat amb una inversió total de 21.804€ més de 50 elements de senyalització i informació amb els itineraris de les rutes d’estos PR i amb informació addicional d’interés de les zones per les quals transcorren, permetent els visitants descobrir de primera mà l’enclavament en què es troben.

Es tractava d’una actuació molt demandada per les entitats mediambientals debut al mal estat de les anteriors causat pel pas del temps. Per este motiu, la regidora de Medi Ambient Estefanía Salinas ha qualificat esta actuació com a “molt positiva per al nostre entorn natural i per a tots els esportistes i turistes que vullguen gaudir de la nostra serra en plenes condicions”.

Des de la Regidoria de Turisme, el seu regidor Josep Candela s’ha mostrat molt satisfet després d’esta actuació, ja que “es tracta d’una millora molt significativa que facilitarà a aquelles persones que ens visiten i als mateixos veïns i veïnes de Crevillent l’accés a este enclavament natural que tant potencial turístic i valor mediambiental té, continuant així en la senda de posada en valor de la gran oferta turística de Crevillent. Una nova mostra del bon resultat que es genera del treball conjunt entre distintes regidories”.

 

Pujar