elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Turisme recapta 19.400 euros en subvencions per a promocionar Crevillent

La Regidoria de Turisme recapta 19.400 euros en subvencions per a promocionar Crevillent
  • L’Ajuntament de Crevillent ha rebut este ingrés de diners acudint a les subvencions de Conselleria i del Patronat Costa Blanca

El regidor de Festes i Turisme, Josep Candela, ha informat de la concessió de dos línies de subvencions que tenen com objectiu la promoció turística de les entitats locals valencianes. Per una banda, la Conselleria de Turisme ha atorgat un total de 9.963 euros a l’Ajuntament de Crevillent en la convocatòria competitiva de 2020, i per altra, el Patronat provincial Costa Blanca ha concedit un total de 9.436 euros amb la mateixa finalitat.

El regidor ha destacat la “importància d’acudir a totes les convocatòries que tinguen com a finalitat promocionar el turisme, ja que és una ajuda que no només ens permet millorar el que ja tenim sinó que és una inversió de futur amb l’objectiu de fomentar el consum a través de noves visites en un moment de crisi”.

En els objectius prioritaris de la Regidoria de Turisme, el regidor confirma que està la incorporació d’un tècnic de turisme, una figura que està creada a la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Crevillent però que no ha sigut convocada fins ara. “Això farà que donem un salt en la professionalització del sector, recaptarem més subvencions i ens presentarem a línies d’ingressos a tots els nivells. Volem convertir la Tourist Info en una màquina d’atraure ajudes per a Crevillent”.

L’Ajuntament de Crevillent està immers actualment en la promoció específica dels espais naturals de la localitat a través de la campanya “T’esperem a casa”, una campanya dissenyada per al turisme de proximitat, en una aposta per donar a conèixer destins segurs en la naturalesa en temps de COVID.

Pujar