6 de juny de 2020 6/6/20

La Regidoria de Joventut de Crevillent entrega els premis del concurs de targetes de Nadal 2019

La Regidoria de Joventut de Crevillent entrega els premis del concurs de targetes de Nadal 2019 - (foto 1)
  • Els guanyadors del concurs es coneixeran hui dimecres a les 20.00 hores en el Centre Jove

Un any més, des de la Regidoria de Joventut s’ha organitzat el concurs de targetes de Nadal amb l’alumnat dels centres educatius de Crevillent.  Els guanyadors o guanyadores del premi es podran conéixer hui, dimecres 18 de desembre. La decisió del jurat es farà pública a les 20:00 hores al saló d’actes del Centre Jove Juan Antonio Cebrián.

El concurs ha comptat amb una gran participació per part de la població juvenil de Crevillent, Ana Vanesa Mas, regidora de Joventut, ha manifestat que any a any va augmentant la participació. Ana Vanesa Mas destaca com a novetat d’aquesta edició que han augmentat el nombre de guanyadors, passant de 2 per cada categoria, com es feia fins ara, a 3. A més a més, l’edil afig que el nombre de premis també ha augmentat.

Els joves de la població tenen l’oportunitat de mostrar a Crevillent el gran treball artístic que realitzen i la creativitat que totes i tots mostren en les seues targetes de Nadal. A més a més, és una gran satisfacció personal, ja que la targeta guanyadora amb el premi absolut és la que utilitza l’Ajuntament de Crevillent per a felicitar les festes de Nadal.

El jurat es va reunir el passat 9 de desembre, comptant entre ells amb dos professionals de Belles Arts, com Alfredo Mas, últim dissenyador del Cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians de Crevillent, i Sergio Davó, mestre de l’escola de Pintura de Crevillent. Durant la jornada es van decidir els finalistes i guanyadors de cada categoria, premis que van estar molt igualats per la gran qualitat dels treballs presentats.

L’edil de Joventut anima la població juvenil a seguir participant en aquest concurs en futures edicions, i dóna les gràcies a l’alumnat que ha participat, als centres educatius i a les famílies per la implicació en aquest concurs.

Ana Vanesa Mas acaba afegint que les targetes finalistes de totes les categories estaran exposades al rebedor del Centre Jove des del 18 de desembre, dia que es faran públic els guanyadors i finalistes, i anima la població de Crevillent a visitar-la.

Pujar