17 de gener de 2021 17/1/21

La Regidoria de Drets Socials de Crevillent rebrà una subvenció directa de 59.488 € de la Generalitat

La Regidoria de Drets Socials de Crevillent rebrà una subvenció directa de 59.488 € de la Generalitat - (foto 1)
  • La subvenció assignada a la Regidoria de Drets Socials serà destinada íntegrament a reforçar les ajudes i mesures socials que ja s'estan aplicant a Crevillent a causa del COVID-19

El passat dia 3 d'abril, la Generalitat Valenciana mitjançant el Decret 43/2020; ha establit unes subvencions per als municipis de caràcter directa i excepcional, per a reforçar les polítiques socials d'atenció a persones i famílies, especialment aquelles en situació de major vulnerabilitat, més en concret les persones majors, en situació de dependència, sense llar, famílies monoparentals; xiquets i xiquetes afectades pel tancament de centres educatius, etc…

Aquestes subvencions ascendeixen a un total de 59.488 € i estan dividides de la següent manera: Prestacions Econòmiques Individualitzades, Servei d'Atenció Domiciliària i Fons d'Alimentació Infantil.

Per tot això, la regidora de l’àrea, Montserrat Pineda, agraeix aquesta subvenció i manifesta que l'àrea de Serveis Socials és també una de les barreres per a fer front a aquesta pandèmia i poder frenar així el virus. A més, posa en relleu tot el treball que s'està fent des dels diferents departaments, així com el personal que fa possible el seu bon funcionament i més en aquests temps.

Pineda recorda que els Serveis Socials estan per a totes aquelles persones que els necessiten, que seran ateses de forma personalitzada; ja que durant tot l'any són considerats serveis essencials, i en aquest període encara més; per la qual cosa no deixarà a cap persona arrere.

L'equip de Serveis Socials de Crevillent ha anat prevenint i en moltes ocasions anticipant-se a les normes dictades per la Generalitat Valenciana i l'Estat; des del sentit comú i la realitat de Crevillent per a crear un clima de prevenció i tranquil·litat en les famílies.

Per tot això, Montserrat Pineda agraeix a tot el personal de Serveis Socials el seu gran esforç per a poder continuar treballant en aquests moments difícils.

Pujar