elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Drets Socials i el Centre Ocupacional ADIS s'uneixen per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La Regidoria de Drets Socials i el Centre Ocupacional ADIS s'uneixen per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
  • Les activitats han arrancat aquesta setmana amb la inauguració de l'exposició “AmbART, il•lusió per crear”, que es podrà visitar fins al 9 de desembre

  • Aquest programa coincideix amb la celebració del 30 aniversari del Centre Ocupacional Verge dels Desemparats (ADIS), que durant aquest dia també presentarà el seu nou logo

MÉS FOTOS
La Regidoria de Drets Socials i el Centre Ocupacional ADIS s'uneixen per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat - (foto 2)
La Regidoria de Drets Socials i el Centre Ocupacional ADIS s'uneixen per a commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat - (foto 3)

El 3 de desembre és el Dia Internacional i Europeu de les Persones amb Discapacitat, un moment en què en molts països es recorden els drets de les persones amb diversitat funcional.

Aquest any 2021, l'Ajuntament de Crevillent, amb la col•laboració del Centre Ocupacional “Virgen de los Desamparados” -ADIS- i coincidint amb el seu 30 aniversari, commemora aquesta jornada donant protagonisme a les persones amb discapacitat intel•lectual, valorant el seu treball i incidència social i comunitària. Amb aquesta finalitat, durant aquests dies s'emetrà una campanya de sensibilització i visibilització en les xarxes socials municipals i en la televisió local amb l'eslògan: Un canvi de mirada.

Entre els diferents actes organitzats pel Centre Ocupacional, amb la col•laboració de la Regidoria de Joventut i subvencionats per la Regidoria de Drets Humans està l'exposició “AmbART, il•lusió per crear”; inaugurada ahir. Una mostra retrospectiva de treballs, realitzats en el Taller de Creativitat del centre, on s'han exposat obres d'arts plàstiques, pintura i ceràmica i que es podrà visitar fins al 9 de desembre en el Centre Jove.

A més, el divendres dia 3 de desembre, a les 11 hores es durà a terme la lectura d'un manifest commemoratiu a l'Ajuntament de Crevillent. A continuació, es presentarà el logo del Centre Ocupacional, realitzat per l'artista autodidacta local Anníbal Tomás Belmonte, pertanyent a l'equip professional del Centre Ocupacional.

 

Pujar