18 de gener de 2021 18/1/21

La Regidoria de Comerç Local de Crevillent entrega els premis del Concurs d'Aparadors i Interiorisme

La Regidoria de Comerç Local de Crevillent entrega els premis del Concurs d'Aparadors i Interiorisme - (foto 1)
  • Els guanyadors de les diferents modalitats són Beatriz Óptica’, ‘Barbería Sergio’ i ‘Carnicería José - Teresa’. Els segons premis han sigut per a ‘Creviópticas’, ‘Javier Mas Peluqueros’ i ‘Pescados Martínez’

MÉS FOTOS
La Regidoria de Comerç Local de Crevillent entrega els premis del Concurs d'Aparadors i Interiorisme - (foto 2)
La Regidoria de Comerç Local de Crevillent entrega els premis del Concurs d'Aparadors i Interiorisme - (foto 3)

El regidor d'Indústria i Comerç Local, Manuel Penalva, va realitzar ahir dimarts el lliurament de premis del XIV Concurs d'Aparadors i Interiorisme ‘Comerç de Crevillent’, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent (ACEC).

Els guanyadors del concurs nadalenc d'enguany han sigut els següents:

Modalitat Comerç associat:

‘Beatriz Óptica’: 1r premi valorat en 275 euros

‘Creviópticas’: 2n premi valorat en 250 euros

‘Trafic Moda’: 3r premi valorat en 200 euros

‘De la China’: 4t premi valorat en 125 euros

Modalitat Comerç en general:

‘Barbería Sergio’: 1r premi valorat en 100 euros

‘Javier Mas Peluqueros’: 2n premi valorat en 75 euros

Modalitat Mercat:

‘Carnicería José - Teresa’: 1r premi valorat en 100 euros

‘Pescados Martínez’: 2n premi valorat en 75 euros

Enguany es van presentar al certamen un total de 24 establiments del municipi: 8 en la modalitat de Comerç associat, 7 en Comerç en general i 9 comerços del Mercat Municipal.

El lliurament de premis es va desenvolupar a l'aula d'informàtica de l'Agència de Desenvolupament Local on, després de la intervenció del regidor de Comerç, es va projectar un PowerPoint amb els aparadors dels establiments participants.

El jurat va estar format pel primer tinent d'alcalde i regidor de Comerç, un professional d'aparadorisme, un representant de la ACEC i la tècnic de Foment Econòmic i Comerç i secretària delegada de l'Administració Local.

Aquest concurs nadalenc té com a finalitat atorgar d'una major visibilitat als comerços i atraure als veïns i veïnes de Crevillent perquè visiten i realitzen les seues compres en els establiments de la localitat.

Manuel Penalva ha animat als empresaris a continuar participant en aquesta mena d'iniciatives que contribueixen a impulsar l'economia local. El regidor de Comerç ha reconegut la labor de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent i ha volgut agrair a tots els establiments la seua participació en aquest concurs.

Pujar