27 de novembre de 2020 27/11/20

La Regidoria de Cementeris de Crevillent planteja la construcció de banys en la zona nord del recinte

La Regidoria de Cementeris de Crevillent planteja la construcció de banys en la zona nord del recinte - (foto 1)
  • El regidor i primer tinent d'alcalde Manuel Penalva visita el Cementeri Municipal per a comprovar que l'estat de neteja i manteniment és correcte i estudiar la solució d'algunes necessitats

MÉS FOTOS
La Regidoria de Cementeris de Crevillent planteja la construcció de banys en la zona nord del recinte - (foto 2)
La Regidoria de Cementeris de Crevillent planteja la construcció de banys en la zona nord del recinte - (foto 3)

Divendres passat, 4 de setembre, va tindre lloc la visita del regidor i primer tinent d'alcalde Manuel Penalva al Cementeri Municipal per a avaluar la situació actual de la totalitat del recinte i les seues necessitats davant les queixes realitzades l'agost passat per part d'alguns usuaris.

Segons Manuel Penalva, amb la seua visita va poder comprovar de primera mà que el personal municipal està fent el seu treball a la perfecció, malgrat ser una tasca laboriosa per la gran superfície a cobrir i pel fet que es veu condicionat per les inclemències del temps.

L'estat de neteja i conservació del cementeri és òptim, es troba en molt bones condicions i compta amb un adequat manteniment, independentment que calga fer algun treball com les labors de neteja que s'estan executant actualment en diversos punts del recinte, afig l'edil.

“Estem contemplant la construcció de banys en l'àrea nord del cementeri de cara al pròxim any per a millorar les prestacions i donar solució a les necessitats dels veïns i veïnes de Crevillent” apunta Penalva. Una actuació que se sumarà a la creació dels 176 nous nínxols (88 nínxols dobles disposats en 4 files) planejada per a finals de 2020.

 

Pujar