elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre persones han sigut pillades en un control a Crevillent amb 4,2 quilos de marihuana

Quatre persones han sigut pillades en un control a Crevillent amb 4,2 quilos de marihuana
  • En ser descoberts per la Guàrdia Civil, un dels presumptes autors va tractar de fugir a peu amb la marihuana

La Guàrdia Civil d'Alacant, va detenir dilluns passat a quatre homes que viatjaven en un turisme, i que van ser sorpresos per la USECIC, mentre que realitzaven un control rutinari en una carretera de Crevillent.

Dilluns passat 10 de maig, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) d'Alacant, es trobaven realitzant un control preventiu de la delincuecia en la carretera CV-875, al seu pas per la localitat de Crevillent, quan una de les patrulles actuants va observar una maniobra sospitosa, amb la finalitat d'eludir en control policial, efectuada per un turisme. Sense pensar-ho, els agents van bloquejar el pas del turisme que es donava a la fugida. En aqueix moment, un dels ocupants, es va baixar del cotxe i va emprendre la fugida a peu per un descampat. Amb si, portava una bossa negra de gran grandària.

Els dos agents van demanar ràpidament suport a la resta de components que es trobaven en el control i van iniciar una carrera a peu camp a través, darrere de l'escapolit, aconseguint aconseguir-ho uns metres després. En veure's capturat, va tractar sense èxit de desprendre's de la bossa, que va resultar estar repleta de cabdells secs de marihuana. Els agents de la Guàrdia Civil van procedir immediatament a la seua detenció per la seua presumpta implicació en un delicte de tràfic de drogues.

Els altres tres ocupants del vehicle, van anar també detinguts, per considerar-se'ls implicats en els mateixos fets. En total són quatre homes, d'entre 26 i 38 anys d'edat. Tres d'ells de nacionalitat marroquina i un de nacionalitat espanyola (29).

La bossa de marihuana, que va llançar un pes de 4,2 quilograms, ha sigut intervinguda, juntament amb el turisme emprat per a la realització de l'activitat criminal, i llocs a la disposició de l'Autoritat Judicial.

Després de presentar als detinguts davant el Jutjat d'Instrucció número 2 d'Elx, aquest ha decretat l'ingrés a la presó per a l'home que es va donar a la fugida amb la bossa, un home de 26 anys, de nacionalitat marroquina, al qual li consten antecedents per fets similars i que havia complit pena de presó recentment.

Pujar