elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La pròxima expedició del DNI Crevillent serà el dimecres 27 d'octubre

Renovació del DNI a Crevillent
Renovació del DNI a Crevillent
  • L'entrega de números es realitzarà a les 8:15 hores en la porta de l'Ajuntament per orde d'arribada. Es repartiran un total de 45 números

MÉS FOTOS
La pròxima expedició del DNI Crevillent serà el dimecres 27 d'octubre - (foto 2)

El pròxim repartiment de números per a la tramitació del DNI es realitzarà el dimecres, 27 d'octubre, a les 8.15 hores a la porta de l'Ajuntament de Crevillent. Seguidament s'iniciarà l'expedició del Document Nacional d'Identitat a la Casa Municipal de Cultura, situada en carrer LLavador núm. 7. Es repartiran un total de 45 números i un únic número per persona.

Una altra opció de la qual disposa la ciutadania de Crevillent per a la tramitació del DNI és en la Comissària d'Elx, sol·licitant cita prèvia a través de la web: www.citapreviadnie.es o del telèfon 060.

Per a dur a terme aquest tràmit és necessari aportar una fotografia recent i en color del rostre del sol·licitant, grandària 32x26 mil·límetres, amb fons uniforme blanc i llis, presa de front amb el cap totalment descobert i sense ulleres de cristalls foscos o qualsevol altra peça que puga impedir o dificultar la identificació de la persona.

La fotografia haurà de mostrar clarament l'oval de la cara, ser d'alta resolució i estar revelada en paper fotogràfic de bona qualitat. El document serà recollit obligatòriament per l'interessat el dia hàbil següent.

Pujar