elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El pròxim lliurament de números i expedició del DNI serà el dimecres 15 de gener

El pròxim lliurament de números i expedició del DNI serà el dimecres 15 de gener
  • El lliurament de números es realitzarà a les 8.15 hores a la porta de l'Ajuntament i l’expedició, posteriorment, en la Casa de Cultura

El pròxim repartiment de números per a la tramitació del DNI es realitzarà el dimecres, 15 de gener, a les 8.15 hores a la porta de l'Ajuntament de Crevillent.

Seguidament s'iniciarà l'expedició del Document Nacional d'Identitat a la Casa de Cultura, situada en carrer LLavador núm. 7. Es repartiran un total de 45 números i un únic número per persona.

Per a dur a terme aquest tràmit és necessari aportar una fotografia recent i en color del rostre del sol·licitant, amb una grandària de 32x26 mil·límetres, fons uniforme blanc i llis, presa de front amb el cap totalment descobert i sense ulleres de cristalls foscos o qualsevol altra peça que puga impedir o dificultar la identificació de la persona.

La fotografia haurà de mostrar clarament l'oval de la cara, ser d'alta resolució i estar revelada en paper fotogràfic de bona qualitat. El document serà recollit obligatòriament per l'interessat el dia hàbil següent.

 

Pujar