25 de gener de 2020 25/1/20

La programació de festes de Crevillent: un èxit d’assistència sense precedents

La programació de festes de Crevillent: un èxit d’assistència sense precedents - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La programació de festes de Crevillent: un èxit d’assistència sense precedents - (foto 2)

  A falta de l’últim concert programat per al dia 11 d’octubre “Cuéntame aquellos maravillosos años 60-70”, la regidoria de Festes i Turisme encapçalada per Josep Candela ha volgut valorar la resposta a la programació dels dies centrals de les festes patronals crevillentines.

  Per al regidor Josep Candela “ha sigut tot un èxit com ha respost la població als actes programats i més tenint en compte que només hem tingut uns mesos per a preparar-los. Ha quedat demostrat que Crevillent volia tornar a ser un referent festiu com va ser dècades enrere i els canvis introduïts per la regidoria han plasmat la voluntat que tenia la gent en el carrer”.

  Des de la regidoria han agraït a tots els sectors implicats des dels mitjans de comunicació locals, forces de seguretat, sanitaris, regidories implicades o comparses, per ajudar a que tot aniguera segons el planificat i es poguera fer palpable eixa bona organització en cada acte. La resposta va ser tal que des de la regidoria s’està ja estudiant com ampliar l’aforament del recinte perquè puga entrar molta més gent pensant sempre primer en la seguretat. El cas de la barraca han apuntat ha sobrepassat qualsevol expectativa amb xifres de aproximadament 6 mil persones divendres i 8 mil dissabte que van passar en algun moment de la nit per el recinte.

  Segons Candela Muñoz “hem passat d’una barraca on l’assistència era puntual i mínima a xifres de festival de música. Un autèntic revulsiu que també s’ha vist plasmat en els diferents escenaris ubicats al poble que també van atraure a moltíssim públic i on es respirava un ambient de recuperació de l’alegria ”.

  Candela també ha volgut destacar que s’han pogut fer estant amb uns pressupostos prorrogats des de 2018, la qual cosa vol dir que s’ha fet una despesa similar en quant a la contractació de festes però administrant de manera diferent partides que ja no tenien raó de ser, és a dir una qüestió de voluntat política.

  Pujar