6 de juny de 2020 6/6/20

Programació especial d'activitats per a celebrar el Nadal a la Biblioteca Municipal de Crevillent

Programació especial d'activitats per a celebrar el Nadal a la Biblioteca Municipal de Crevillent - (foto 1)
  • Els més xicotets podran gaudir de tallers de dibuix, robòtica i contacontes i de l'espectacle “Perdidos entre dinosaurios” entre el 20 de desembre i el 7 de gener

La Biblioteca Pública Municipal Enric Valor organitza una programació especial d'activitats entre el 20 de desembre i el 7 de gener per a celebrar Nadal dirigides als xiquets i xiquetes de Crevillent.

Entre la programació nadalenca de la Biblioteca Municipal es troben el contacontes Cuentos para una noche de Navidad, el divendres 20 de desembre a les 18.00 hores, el taller de dibuix Crea el teu propi còmic, que es desenvoluparà des del dijous 26 al dissabte 28 de desembre de 10 a 13 hores, i el Taller de robòtica dirigit a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys que es realitzarà del 2 al 4 de gener de 10 a 13 hores.

A més, els més xicotets del municipi podran gaudir de l'espectacle Perdidos entre dinosaurios, que es representarà el dijous 26 de desembre a les 18.00 hores a la Casa Municipal de Cultura de Crevillent. D'altra banda, des del 20 de desembre fins al 7 de gener hi haurà una exposició de contes infantils nadalencs a la Biblioteca amb motiu de la celebració del Nadal.

El Club de lectura Infantil i juvenil tindrà lloc els dijous 5, 12 i 19 de desembre, de 17.30 a 18.30 hores i de 18.30 a 19.30 h, i els divendres 13 i 20 de desembre, de 17.30 a 18.30 h. Entre les novetats destacades per la biblioteca i destinades a aquest públic estan els llibres Frozen II de Disney, Els mons de Laia de Miquel Puig,  La isla de los dragones del Reino de la Fantasía de Gerónimo Stilton, El meu nom no és Irina de Xavier Aliaga, Noche de reyes de María Terremoto, La leyenda de Papá Noel de Juan Carlos Maestro Arcos, el cuento Mi pequeño Belén, Tres cuentos de Reyes de Ramón Girona i El pequeño dragón Coco y la Navidad en la isla del Dragón d’Ingo Siegner.

Pujar