20 de gener de 2021 20/1/21

Primer Concurs de Carnestoltes de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent

Primer Concurs de Carnestoltes de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 1)
  • Aquells que es facen una foto disfressats als comerços crevillentins i la pugen a les xarxes socials amb l’etiqueta #CompraEnCrevillent podran optar a xecs per un valor de fins a 100 €

MÉS FOTOS
Primer Concurs de Carnestoltes de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent - (foto 2)

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent ha presentat, juntament amb la Regidoria d'Indústria i Comerç Local, el primer Concurs de Carnestoltes a les xarxes socials, una nova iniciativa que pretén visibilitzar i donar a conéixer els comerços de la localitat de la forma més divertida.

Per a participar en el sorteig és necessari realitzar-se una fotografia disfressat (individual o en grup) a algun dels comerços associats de Crevillent i pujar-la a Facebook o Instagram amb l’etiqueta “#CompraEnCrevillent”.

La foto que més “m'agrada” aconseguisca serà la guanyadora d'un xec de 50 € per a compres als comerços associats, mentre que les dues següents fotos més votades rebran un xec per un import de 25 € cadascuna. El concurs ha començat ja i durarà fins al diumenge 23 de febrer. Serà un dia després, el dilluns 24 de febrer, quan es comunicaran els guanyadors públicament al compte de Facebook de l'Ajuntament (@ajuntamentcrevillent) i als comptes de Twitter i Facebook de l’ACEC (@acecrevillent).

Marga García, vicepresidenta de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent, ha volgut animar tots els joves de la localitat a fer-se una foto disfressats i a participar en aquesta nova campanya de Carnestoltes que servirà per a la promoció dels establiments d'una manera divertida.

Segons comenta el regidor de Comerç Local, Manuel Penalva, aquesta iniciativa és una forma nova d'acostar els comerços locals a tota la població crevillentina, especialment als més joves i servirà per a publicitar els comerços associats en un mitjà tan utilitzat hui en dia com són les xarxes socials.

Manuel Penalva ha aprofitat l'ocasió per a animar tots els veïns i veïnes a realitzar les seues compres a Crevillent: “està a les mans de tots col·laborar per a impulsar l'economia local i així crear ocupació a la nostra localitat”. Per a consultar quins són els comerços associats, es pot visitar la pàgina següent https://comercioscrevillent.es/

Pujar