elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentació del Butlletí de Novetats d’octubre de la Biblioteca Municipal Enric Valor

Presentació del Butlletí de Novetats d’octubre de la Biblioteca Municipal Enric Valor
  • Com a llibre del mes s'ha seleccionat en esta ocasió, amb motiu de la celebració el dia 4 d'octubre del Dia Mundial dels Animals, el llibre “El jardín de las maravillas”

MÉS FOTOS
Presentació del Butlletí de Novetats d’octubre de la Biblioteca Municipal Enric Valor - (foto 2)
Presentació del Butlletí de Novetats d’octubre de la Biblioteca Municipal Enric Valor - (foto 3)

La Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” presenta el seu Butlletí de Novetats núm. 107 que correspon amb el mes d'octubre. Algunes de les novetats editorials seleccionades per al públic adult són Un cuento perfecto, d'Elísabet Benavent; Un lloc anomenat Antany, d'Olga Tokarczuk; Los secretos que guardamos, de Laura Prescott; La psicòloga, d'Helene Flood o Amb l’aigua al coll, de Donna Lleó.

Quant a les novetats destinades al públic infantil i juvenil, podem destacar títols com a Hotel Winterhouse, de Ben Guterson; Los Futbolísimos 17. El misterio de las botas mágicas, de Roberto Santiago; El caçador de llibres, de Jennifer Chambliss Bertman o, amb motiu de les festivitats que se celebren durant este mes d'octubre, Halloween, d'Anna Canyelles; l'odissea de sant Jordi, de Gerard Quintana o Jordi i el drac, d'Aron Dijkstra.

Per a destacar com a recomanacions, s'ha fet una selecció de llibres de la secció d'Autoajuda. Els títols recomanats en esta ocasió són Naciste para disfrutar, de Rut Nieves; Aprende a resolver lo que te hace sufrir, de María Ibáñez; El coach extraordinario, de John H. Zenger i Si nuestros cuerpos hablaran, de James Hamblin.

D'altra banda, s'han destacat també en este Butlletí alguns títols de la secció de Biografies, com Cerrando puntos suspensivos, de Rozalén; Persépolis, de Marjane Satrapi; Tots els camins, de Joan F. Mira o Memorias de los últimos días de Byron y Shelley, de E. J. Trelawny.

Com a llibre del mes s'ha seleccionat en esta ocasió, amb motiu de la celebració el dia 4 d'octubre del Dia Mundial dels Animals, el llibre El jardín de las maravillas. A l'obrir este llibre s'obrin de bat a bat les portes del jardí de les meravelles que és el nostre planeta, submergint-nos a través de les seues pàgines en cinc hàbitats apassionants on florix la vida en tota la seua diversitat.

Recordem que durant el mes d'octubre la biblioteca estarà a disposició dels usuaris en el seu horari habitual, de 9:30 a 13:30 hores i de 17 a 20:30 hores, de dilluns a divendres i de 9:30 a 13:30 els dissabtes. Poden realitzar les seues sol·licituds per a reserva de la sala de lectura a través del correu electrònic biblioteca@crevillent.es o en el telèfon 965406510, donat l'aforament limitat de la mateixa.

L'accés al fons bibliogràfic ha sigut restablit amb les mesures de seguretat pertinents. Per a això, la Biblioteca posa a disposició dels seus usuaris guants d'usar i tirar, de manera que la consulta del fons es faça de manera segura i seguint les mesures de seguretat i higiene oportunes. Igualment, els llibres tornats després del seu préstec als usuaris, queden 15 dies en quarantena, procedint a la seua desinfecció una vegada que són alliberats i posats de nou en circulació. Amb estes mesures, la Biblioteca vol continuar sent un lloc segur per als usuaris que desitgen utilitzar els seus servicis.

Poden trobar més informació en Facebook, Instagram o en la web www.crevillent.es en l'apartat de Cultura.

Pujar