elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Crevillent arriba a les xarxes socials amb un Facebook oficial

La Policia Local de Crevillent arriba a les xarxes socials amb un Facebook oficial

    El regidor de Protecció Ciutadana, Josep Candela, ha informat que acaba de posar-se en marxa el perfil oficial de Facebook del cos de Policia Local de Crevillent. Amb el nom “Policia Crevillent” qualsevol ciutadà estarà informat en el moment de talls de carrers, operacions i iniciatives fetes per la nostra policia. S’ha decidit posar-ho en marxa en un dia com hui ja que en festes pot servir d’ajuda encara més per la quantitat de talls de carrers i per informar del dispositiu a la ciutadania.

    Per a Josep Candela “açò significa actualitzar els mètodes i apropar la faena de la Policia Local perquè la gent agafe consciència de la llavor incansable que es fa perquè tot isca de manera correcta en dies tan assenyalats com este i la resta de l’any”. També ha apuntat que els mateixos agents ja havien encetat una via comunicativa amb la pàgina dels sindicats policials i que així el que fem és donar una cobertura oficial a la informació que és el que els agents també ens demanaven.

    Esta xarxa social estarà dirigida per una unitat d’agents voluntaris que han sigut junt a la regidoria els impulsors d’esta iniciativa, que naix amb vocació de ser una referència en la comunicació virtual.

    https://www.facebook.com/policiacrevillent/

    Pujar