28 d’octubre de 2020 28/10/20

Més de 500 persones participen en la I Prova d'obstacles solidària a favor de la igualtat

Més de 500 persones participen en la I Prova d'obstacles solidària a favor de la igualtat - (foto 1)
  • Crevillent es bolca en aquest esdeveniment organitzat per a recaptar fons per a l’AMACMEC, un acte englobat dins del programa d'activitats per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona

MÉS FOTOS
Més de 500 persones participen en la I Prova d'obstacles solidària a favor de la igualtat - (foto 2)
Més de 500 persones participen en la I Prova d'obstacles solidària a favor de la igualtat - (foto 3)
Més de 500 persones participen en la I Prova d'obstacles solidària a favor de la igualtat - (foto 4)

La Regidoria d'Igualtat ha valorat molt positivament el resultat de la I Prova d'obstacles solidària celebrada diumenge passat a La Rambla de Crevillent, englobada dins del programa d'activitats organitzades amb motiu de la celebració del 8-M, Dia Internacional de la Dona.

Més de 500 persones van saltar obstacles mitjançant la realització d'un circuit de 8 proves que simbolitzaven les dificultats a les quals es continuen enfrontant en l'actualitat les dones, tant en l'àmbit familiar com en el professional. Entre els participants, hi havia famílies al complet i una gran afluència de xiquetes i xiquets.

L'edil d'Igualtat ha celebrat l'èxit i la gran participació aconseguida en aquest esdeveniment, organitzat amb la col·laboració de la Policia Local, per a reivindicar la igualtat d'oportunitats i ha destacat el seu valor solidari, ja que va servir per a recaptar fons per a la secció local de l’Amacmec, l'Associació de Dones Afectades pel Càncer de Mama.

En el desenvolupament d'aquesta prova van participar la Regidoria d'Esports, Protecció Civil, l'associació feminista Isabel Alfonso Candela i diversos membres de l’Amacmec.

Pujar