1 de juny de 2020 1/6/20

Les obres d'urbanització del carrer Costera Encarnelles de Crevillent començaran els pròxims dies

Les obres d'urbanització del carrer Costera Encarnelles de Crevillent començaran els pròxims dies - (foto 1)
  • Es realitzarà obres de condicionament també als carrers Perú, Colòmbia, Duque de Maqueda, Reverendo Pascual Martínez i en l'encreuament de Portes d'Oriola

Les obres del carrer Costera Encarnelles començaran durant els pròxims dies amb l'objectiu de millorar la urbanització existent i s'executaran paral·lelament a les obres dels carrers Perú, Colòmbia, Duque de Maqueda, Reverendo Pascual Martínez i en l'encreuament de Portes d'Oriola (conegut com l'encreuament de la Guàrdia Civil), on es realitzarà la instal·lació de barbacanes i rampes d'accés. Les labors de condicionament milloraran la connexió i l'entrada al col·legi Miguel Hernández i inclouran també el reasfaltat d'estos carrers del municipi.

D'altra banda, al carrer Costera Encarnelles es millorarà l'actual xarxa d'aigua potable en una longitud de 294 metres lineals amb canonada de fosa, es canviarà el traçat de la xarxa de clavegueram i es connectarà amb l'existent, executant 150 metres lineals de canonada. També s'ampliaran les voreres i es col·locaran rajoles hidràuliques.

Així mateix, es realitzaran murs de mamposteria en el marge que limita amb el barranc en una longitud de 51 metres lineals i una altura de 1,5 metres, amb la presència d'un muret fins al carrer del Pont de Sant Antoni, per a millorar l'estètica del sector. Finalment, s'asfaltarà la zona d'actuació, que compta amb prop de 1.900 m2 per a condicionar el paviment actual.

José Manuel Penalva afirma que tant l'obra en Costera Encarnelles com les obres que s'executaran paral·lelament als carrers pròxims són treballs necessaris i que els veïns porten molt temps demandant. Segons l'alcalde de Crevillent, des de l'equip de govern pretenen afavorir l'accessibilitat i millorar la seguretat dels transeünts en un zona que presenta dificultats per al trànsit dels vianants i especialment per a les persones amb mobilitat reduïda.

Pujar