16 de juliol de 2020 16/7/20

Les objeccions de les ajudes al lloguer de la Generalitat Valenciana es publicaran a partir d'aquest mes de setembre

Les objeccions de les ajudes al lloguer de la Generalitat Valenciana es publicaran a partir d'aquest mes de setembre - (foto 1)

  Després de la publicació de l'Ordre 5/2018 de 25 de juny, la Conselleria d'Habitatge va aprovar les bases reguladores del programa d'ajudes al lloguer d'habitatges i el programa d'ajudes al lloguer per a joves.

  Per tot això, l'edil Gema Candelaria Asencio, té intenció d'informar a tota la ciutadania cada pas que s'ha de seguir en cadascun dels procediments per a l'obtenció de les ajudes en matèria d'habitatge.

  Per a Gema Candelaria Asencio, ressalta que durant aquests últims anys no ha existit una especial rellevància i implicació en la tramitació i assessorament integral de les ajudes al lloguer que des de la Generalitat Valenciana s'han oferit. Pel que es vol informar que a tots els que van sol·licitar aquesta ajuda en la convocatòria del present any 2019, s'inicia la fase de les objeccions administratives, és a dir, la d'esmena de documentació administrativa, que permetrà seguir amb el tràmit amb la finalitat d'obtindre la concessió definitiva de l'ajuda per part de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

  També informar els sol·licitants que rebran un SMS amb un codi amb el qual podran seguir la tramitació de l'ajuda de forma telemàtica.

  Per primera vegada, la Regidoria d'Habitatge del Govern del Canvi, tramitarà íntegrament totes les ajudes en matèria d'habitatge tant les pròpies del Pla Nacional d'habitatge i les de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica amb la finalitat que tots els veïns i veïnes puguen tindre accés a totes les ajudes.

  En breu, Gema Candelaria Asencio, informarà tan prompte es publiquen els llistats amb les objeccions, els dies que es destinaran a solucionar i solucionar-los per a obtindre finalment l'aprovació definitiva.

  Pujar