19 de gener de 2021 19/1/21

Obertura gradual dels parcs infantils de Crevillent

Obertura gradual dels parcs infantils de Crevillent - (foto 1)
  • La Regidoria de Serveis Públics anuncia que aquestes zones infantils i altres instal·lacions públiques, com les destinades a cal·listènia, es podran utilitzar després de la seua desinfecció

MÉS FOTOS
Obertura gradual dels parcs infantils de Crevillent - (foto 2)
Obertura gradual dels parcs infantils de Crevillent - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent permetrà des de hui l'ús dels parcs infantils, amb un aforament restringit del 75 per cent, i d'altres instal·lacions públiques com les barres per a practicar calistenia, després de la seua desinfecció prèvia, que es realitzarà durant aquests dies forma progressiva.

Aquesta mesura ha sigut presa després del començament de la fase 3 de la desescalada en el municipi. Segons ha informat la regidora d'Espais Públics, Noemí Candela, la reobertura es durà a terme després de la neteja i desinfecció de les instal·lacions, posant especial èmfasi en les superfícies de contacte més freqüents, i amb la retirada de les tanques de seguretat i  senyalització corresponents.

Malgrat això l'edil recorda la importància de seguir les principals mesures higièniques i de prevenció enfront del Covid-19, com són la higiene de mans i el respecte de la distància social.

Pujar