23 d’octubre de 2019 23/10/19

6 nous llocs de treball a l´Ajuntament de Crevillent

6 nous llocs de treball a l´Ajuntament de Crevillent - (foto 1)

  Des de la regidoria d'Economia Sostenible s'informa a tots els crevillentins i crevillentines, que després de la subvenció concedida per LABORA SERVEI VALENCIÀ D'OCUPACIÓ I FORMACIÓ i cofinançat pel FONS SOCIAL EUROPEU DE LA UNIÓ EUROPEA, es contractaran 6 nous treballadors per a cobrir les necessitats de personal de l'Ajuntament de Crevillent.

  Des de l'Agència de Desenvolupament Local, s'ha vingut gestionant davant la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, l'obtenció de subvencions per al desenvolupament de determinats programes municipals, mitjançant la contractació de persones majors de 30 anys, que s'engloben dins del programa de EMCORP 2019.

  L'Ajuntament de Crevillent rebrà 76.661,69 € d'aquest programa. Dins del qual, els llocs oferits són els següent: 1 tècnic arqueòleg, 1 filòleg català, 1 tècnic informàtic, 1 auxiliar administratiu, 1 notificador, i 1 oficial de primera del sector de la construcción.

  Els crevillentins i crevillentines, majors de 30 anys, que vulguen accedir a aquests llocs de treball, han d'estar inscrits en el LABORA. Aquests contractes tindran una durada de 6 mesos i seran a jornada completa. S'espera que els nous treballadors s'incorporen en el seu nou lloc de treball abans que finalitze l'any.

  La Regidora d'Economia Sostenible, Estefanía Salines Peral, desitja que amb l'ocupació d'aquests llocs de treball s'ajude aturats de la localitat a desenvolupar les seues habilitats i, sobretot, a tornar a formar part del món laboral.

  ocultar
  6 nous llocs de treball a l´Ajuntament de Crevillent
  Pujar