elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nous fullets per al Parc Natural El Fondo

Nous fullets per al Parc Natural El Fondo
  • L'Ajuntament de Crevillent edita 10.000 exemplars per a difondre i acostar la biodiversitat del paratge als visitants amb la col·laboració de l'equip de treball i la Junta Rectora de l'aiguamoll

MÉS FOTOS
Nous fullets per al Parc Natural El Fondo - (foto 2)
Nous fullets per al Parc Natural El Fondo - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha confeccionat per primera vegada un fullet del Parc Natural El Fondo, amb la col·laboració de l'equip de treball i la Junta Rectora de l'aiguamoll, en el qual es reflecteixen els principals aspectes d'este espai.

Aquest element recull imatges i informació sobre la història, l'evolució natural, la fauna i la flora del parc i el seu entorn, una vista aèria, un mapa actualitzat en el qual apareixen els nous observatoris i punts d'interés que s'han anat incorporant i les quatre rutes que recorren el paratge, amb diferents duracions i nivells de dificultat, així com totes les vies d'accés al Fondo.

Des de les regidories de Turisme i Medi Ambient s'han editat 10.000 exemplars en quatre idiomes (castellà, valencià, anglés i francés) que estaran disponibles tant en el Centre d'Informació del parc com en la Tourist Info, situada al Carrer Blasco Ibañez.

La regidora de Medi Ambient, Estefanía Salinas Peral, ha destacat la qualitat del fullet i ha agraït la participació de manera directa i activa del personal del Parc Natural El Fondo i del president de la seua Junta Rectora, Vicent Sansano, i la col·laboració de la Universitat d'Alacant. “Estem molt satisfets amb aquest treball. Quan vam arribar al Govern vam trobar a faltar informació i material que poder proporcionar a les persones interessades i als propis visitants, era una tasca pendent de l'Ajuntament perquè, fins ara, mai s'havia confeccionat material d'aquest tipus” ha afegit l'edil.

Des de l'àrea de Turisme, el regidor Josep Candela Muñoz ha ressaltat la importància de posar en valor l'aiguamoll i d'acostar a la ciutadania aspectes com la seua història, els seus punts d'interés i la seua gran biodiversitat, aspectes que recull el nou fullet presentat ahir. "El Parc Natural El Fondo és la porta de visita de molts turistes que acudeixen al nostre municipi. Representa un atractiu i recurs turístic de primer ordre que hem de potenciar des de l'Ajuntament. Una oportunitat per a donar-nos a conéixer en l'exterior que cal aprofitar per a fomentar les visites i fomentar el consum a Sant Felip Neri i al mateix Crevillent lligant-lo a la nostra oferta gastronòmica i cultural” afirma Candela.

Pujar