elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La música i la cultura segura es fan un lloc a Crevillent com alternativa a les festes

La música i la cultura segura es fan un lloc a Crevillent com alternativa a les festes
  • La Fúmiga, José Mercé, Los Secretos, Ana Guerra i Manel completen un cartell que mantindrà les activitats dins del protocol anti-Covid com ha vingut fent-se durant tot l’estiu

La regidoria de Festes i Turisme de Crevillent ha fet pública l’oferta musical que tindrà lloc a l’auditori de la Casa de Cultura durant el mes d’octubre, un mes en el qual no hauran festes patronals després de la seua cancel·lació.

Esta programació es planteja com una ocasió per a resistir els embats econòmics i donar suport al teixit hosteler i turístic de la localitat. També, afirmen des de la regidoria, mantindrà a Crevillent en el mapa del circuit de la cultura segura donant suport a la indústria de l’espectacle i servirà perquè en unes dates tan significatives les persones puguen gaudir de l’oci en un entorn amb les mesures sanitàries controlades, uns moments també necessaris per la càrrega emocional que està patint la població degut a l’estat d’excepcionalitat en que vivim des de fa mesos.

A més, esta programació musical es suma als monòlegs que estan tenint lloc al mateix auditori i per on ja han passat noms com Comandante Lara i els següents com Jaime Borromeo, Jaime Caravaca i Grison Beatbox o Enrique San Francisco i Miki Dkai, estos últims d'entrada gratuïta que es podrà retirar en els pròxims dies.

Josep Candela, regidor de Festes, ha manifestat que “esta programació alternativa amb aforament reduït i entrada, junt als monòlegs i la programació feta des de l’associacionisme, ens permetrà estalviar la major part del pressupost de festes per a partides més importants ara mateix,  sense deixar d’oferir al nostre poble unes activitats a l’altura del que es mereix Crevillent”.

Les entrades s’han posat a la venda a través del portal www.notikumi.com a un preu popular de 10 euros, excepte el concert de la Fúmiga que tindrà entrada gratuïta i un horari matinal per a celebrar el 9 d’octubre.

Pujar