elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els museus de Crevillent se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus

Els museus de Crevillent se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus
  • Es realitzaran diferents activitats entre les quals es troben visites virtuals guiades, jocs infantils i vídeos explicatius de les obres

MÉS FOTOS
Els museus de Crevillent se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus - (foto 2)
Els museus de Crevillent se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus - (foto 3)

En la recent reunió del Consell Municipal “Museus de Crevillent” es va acordar celebrar una sèrie d'activitats per a la celebració del Dia Internacional dels Museus (DIM), que el Consell Internacional de Museus va determinar que siga el 18 de maig. Malgrat l'actual situació de pandèmia i donades les perspectives de millora que es venen donant en l'evolució d'aquesta, es va veure necessari i factible la realització de determinades activitats per a la promoció dels nostres Museus.

Des de cada Museu s'organitzaran activitats dirigides a tot el públic i adaptant-les a l'actual situació i que es realitzaran entorn al dimarts 18 de maig.

En el Museu Arqueològic i en el Museu Marià Benlliure es durà a terme una activitat nova en la realització, ja que es proporcionarà una visita guiada que serà protagonitzada per alumnes de centres educatius de Crevillent. Així ens donaran una visió diferent i personal de com veuen tant els Museus com les obres que en ells s'exposen. Serà una visita virtual en la qual ha sigut fonamental la col·laboració de Telecrevillent per a poder dur-la a terme i que tots els crevillentins i crevillentines podran veure tant en la pròpia televisió com en les xarxes socials.

Per la seua part el Museu de la Setmana Santa organitzarà la Ruta Confrare, per a la visita dels llocs més emblemàtics de la Setmana Santa de Crevillent i que es realitzarà els dies divendres 14, a les 20 h, i dissabte 15, a les 12 h,amb eixida des del Passeig del Calvari. També s'organitzarà l'Exposició “Indumentària de la Setmana Santa de Crevillent” i que s'inaugurarà el dimarts dia 18, a les 19.30 h.

Finalment, el Museu Pintor Julio Quesada elaborarà uns microvídeos explicatius de les obres de Julio Quesada i també organitzarà Jocs Infantils.

Segons el Regidor de Cultura, Jesús Ruiz, des del Consell Municipal “Museus de Crevillent” es van valorar molt positivament aquestes activitats de promoció dels nostres Museus, activitats que s'han pogut realitzar per la implicació en les mateixes dels directors dels museus Sergio Lledó i Julio Trelis. En el mateix Consell es va decidir que en tots els museus es disposara de material de promoció del recentment creat logotip “Museus de Crevillent”, per a la seua distribució als visitants.

Pujar