10 d’agost de 2020 10/8/20

El mercat ambulant dels divendres de Crevillent s'unifica en La Rambla amb reducció dels llocs de venda

El mercat ambulant dels divendres de Crevillent s'unifica en La Rambla amb reducció dels llocs de venda - (foto 1)
  • Els llocs amb venda de productes de primera necessitat, que estaven en els voltants del Mercat de Proveïments, tornen al seu emplaçament habitual en La Rambla

La Regidoria d'Indústria, Comerç i Mercats ha anunciat l'agrupació dels llocs del mercat ambulant dels divendres en la seua localització habitual. D'aquesta forma, els llocs considerats com a punts de venda de productes de primera necessitat (drogueria, espècies…), que han estat emplaçats als voltants del Mercat de Proveïments durant aquestes últimes setmanes, tornaran a la Rambla.

Des de l'Ajuntament informen que de moment i a partir de demà 5 de juny, el mercat ambulant obrirà amb una reducció de l'aforament dels llocs, que s'instal·laran de manera alterna cada setmana, a excepció dels de venda de productes de primera necessitat que podran establir-se totes les setmanes.

Una mesura adoptada per a garantir el compliment de les indicacions higienicosanitàries enfront del Covid-19 marcades per les autoritats amb l'objectiu de poder respectar la distància de seguretat entre els llocs. A més, des del Consistori assenyalen que serà obligatori respectar també les mesures de distanciament social entre els clients i els venedors, habilitant tanques i senyals per a la seua delimitació.

L'accés al mercat ambulant es realitzarà per les entrades de l'Avinguda de Madrid i del Carrer Canonge Manchón, que també delimiten l'espai destinat al mercat ambulant a partir de demà 5 de juny i fins que es retorne a la normalitat. Continuarà vigent el control d'aforament, veient-se limitat a un terç del seu aforament habitual.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar