elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El lliurament de premis del I Concurs “Crevillent en Colors” se celebrarà aquest dissabte

El lliurament de premis del I Concurs “Crevillent en Colors” se celebrarà aquest dissabte
  • A l'acte impulsat per la Regidoria d'Igualtat i LGTBI i l'Associació LGTB Crevillent, i que es desenvoluparà a les 19.00 h a la Casa de Cultura, es podrà acudir retirant prèviament les entrades i en ell es podrà gaudir d'un contacontes infantil

MÉS FOTOS
El lliurament de premis del I Concurs “Crevillent en Colors” se celebrarà aquest dissabte - (foto 2)

El lliurament de premis del primer Concurs de Dibuix “Crevillent en Colors” impulsat per la Regidoria d'Igualtat i LGTBI i l'Associació LGTB Crevillent tindrà lloc dissabte que ve, 29 de maig, a les 19.00 h a l'Auditori de la Casa de Cultura de Crevillent. Un concurs que té com a objectiu fomentar el respecte i conscienciar sobre la diversitat familiar amb motiu del Dia de la Família Diversa.

Segons informa la regidora de l'àrea, Ana Vanesa Mas, aquest dia, a més de repartir els premis de les diferents categories, es podrà gaudir també d'un contacontes dirigit al públic infantil. Per a això és necessari retirar prèviament les entrades, que estaran disponibles a partir de hui, i fins al dissabte al matí, tant a la Casa de Cultura com en el Centre Jove.

Ana Vanesa Mas ha volgut agrair a tots els xiquets, xiquetes i joves, i a l'alumnat dels centres escolars i instituts, la seua participació i la implicació en aquest concurs que pretén donar a conéixer, valorar i mostrar la diversitat de les famílies i fomentar el respecte a la diversitat familiar, una realitat existent des de fa molts anys però que segueix necessitada d'una major visibilitat.

 

Pujar