elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ateneu Popular de Crevillent lliura els seus primers premis de Narrativa Curta per a Joves

L’Ateneu Popular de Crevillent lliura els seus primers premis de Narrativa Curta per a Joves
  • Les tres premiades van llegir els seus relats durant l’acte de lliurament

MÉS FOTOS
L’Ateneu Popular de Crevillent lliura els seus primers premis de Narrativa Curta per a Joves - (foto 2)
L’Ateneu Popular de Crevillent lliura els seus primers premis de Narrativa Curta per a Joves - (foto 3)
L’Ateneu Popular de Crevillent lliura els seus primers premis de Narrativa Curta per a Joves - (foto 4)

El passat dissabte, 14 de Novembre, l’Ateneu Popular de Crevillent va lliurar els seus primers premis de Narrativa Curta per a Joves. Aquesta primera edició va tindre com a temàtica obligatòria la Covid-19 i el confinament.

Els tres premis els van rebre Yaiza Ferrer, Alba Garro i Roser Penalva que, segons el jurat d’aquest premi “comptaven amb una excel·lent qualitat literària i un marcat intimisme”. Les premiades van llegir davant els assistents els seus relats que, a més a més, pròximament es publicaran a les xarxes socials de l’Ateneu Popular de Crevillent.

Aquest certamen comptava amb el finançament de l’Ateneu Municipal de Cultura de Crevillent per tal de fer front als premis i els records per a les guanyadores, realitzats per l’artista local Paco Planelles.

Encara que aquesta ha sigut la primera edició dels premis, l’Ateneu Popular de Crevillent “valora molt positivament l’àmplia participació del jovent local a aquests premis i la gran qualitat dels seus textos que demostren una gran pedrera d’escriptors en llengua valenciana al nostre poble”.

Pujar