1 de juny de 2020 1/6/20

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent sortejarà 400 € en compres pel Dia del Pare

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent sortejarà 400 € en compres pel Dia del Pare - (foto 1)
  • La Regidoria d'Indústria i Comerç Local i l’ACEC presenten la Campanya del Dia del Pare i anuncien que es repartiran dos xecs de 200 € entre aquells que realitzen les seues compres aquests dies als comerços associats

La Regidoria d'Indústria i Comerç Local i l'Associació de Comerciants presenten la Campanya del Dia del Pare. Enguany els premis seran majors, ascendint a un total de 400 €, repartits en dos xecs de 200 € per a realitzar compres als comerços associats.

Durant aquests dies, i fins al dia del sorteig, els clients que realitzen les seues compres als establiments associats de la localitat rebran paperetes numerades amb les quals participaran en el sorteig dels xecs. El sorteig es realitzarà el dilluns 23 de març a les 9.00 hores a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) entre totes les paperetes participants.

La posada en marxa d'aquesta iniciativa pretén motivar els crevillentins i crevillentines perquè realitzen les seues compres al municipi i premiar els clients en agraïment per les compres realitzades en comerços i empreses associades.

L'edil de Comerç Local ha anunciat que des de la seua regidoria s'està estudiant la possibilitat d'organitzar una fira del comerç, amb la finalitat que els comerciants, tant associats com no, puguen donar a conéixer la seua oferta i serveis a la població durant un cap de setmana amb la finalitat de revitalitzar el comerç i l'activitat econòmica a Crevillent.

Al seu torn, la representant de l’ACEC Mari Cruz Pérez, ha destacat la importància que tots els crevillentins secunden i realitzen les seues compres als comerços del poble i ha anunciat que, com a novetat, l'associació incorporarà pròximament el repartiment setmanal de regals als seus clients.

Pujar