3 de juny de 2020 3/6/20

L'alcalde i el regidor de Turisme i Festes de Crevillent visiten Fontenay-le-Comte

L'alcalde i el regidor de Turisme i Festes de Crevillent visiten Fontenay-le-Comte - (foto 1)
  • Crevillent i Fontenay-le-Comte reforcen el seu agermanament amb l'organització d'un intercanvi esportiu que tindrà lloc en setembre a la ciutat francesa

MÉS FOTOS
L'alcalde i el regidor de Turisme i Festes de Crevillent visiten Fontenay-le-Comte - (foto 2)
L'alcalde i el regidor de Turisme i Festes de Crevillent visiten Fontenay-le-Comte - (foto 3)
L'alcalde i el regidor de Turisme i Festes de Crevillent visiten Fontenay-le-Comte - (foto 4)

L'alcalde de Crevillent i el regidor de Turisme i Festes de Crevillent van visitar la setmana passada la ciutat germanada de Fontenay-le-Comte per a, entre altres assumptes, preparar la tradicional celebració de la Biennal de 2020, i atendre així la petició realitzada per l'actual corporació del municipi francés.

L'alcalde de Fontenay-le-Comte, Jean-Michel Lalère, i el seu equip de govern han volgut reunir-se amb José Manuel Penalva i Josep Candela per a advocar i treballar per la continuïtat de l'agermanament, que enguany compleix 52 anys, i per a acomiadar-se abans de la fi del seu mandat, davant la proximitat de les eleccions municipals franceses que tindran lloc durant el mes de març.

L'alcalde, José Manuel Penalva, i el segon tinent alcalde de Crevillent, Josep Candela, es van reunir divendres passat 24 de gener amb les primeres autoritats de la ciutat germanada i amb el consell directiu i diversos membres del Comité de Jumelage a l'Ajuntament de Fontenay-le-Comte.

Entre els temes a tractar va estar la visita a la nostra localitat per la Biennal d'enguany i la realització d'un intercanvi esportiu que s'inclourà com a novetat enguany. Aquest esdeveniment se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre a Fontenay-le-Comte, coincidint amb unes jornades esportives de la localitat, i en ell participaran tres clubs esportius de Crevillent.

En la reunió es va parlar de la necessitat d'afavorir la participació de la gent jove per a assegurar la continuació de l'agermanament, així com de la intenció d'incrementar el nombre d'intercanvis esportius i culturals entre les dos localitats.

A més, els membres de les dues corporacions van mostrar el seu interés per promoure els intercanvis familiars, una iniciativa que assegura mitjançant la convivència una immersió en la llengua i cultura del país més òptima, afavorint tant a l'aprenentatge de l'idioma com a l'establiment de relacions i vincles personals més sòlids.

Durant la visita José Manuel Penalva i Josep Candela van poder conéixer millor la ciutat amb la visita al centre històric i a les principals instal·lacions esportives i culturals de Fontenay-le-Comte. L'arribada dels components de la corporació crevillentina va coincidir amb la celebració de la jornada “Folle journée 2020”, de gran rellevància en el territori, motiu que va permetre l'assistència a diverses activitats culturals.

Pujar