30 de març de 2020 30/3/20

L'Alcalde de Crevillent ha sigut nomenat Membre del Consell i de la Comissió Executiva de la FVMP

L'Alcalde de Crevillent ha sigut nomenat Membre del Consell i de la Comissió Executiva de la FVMP - (foto 1)
  • Jose Manuel Penalva Casanova formarà part durant aquesta legislatura del Consell i de la comissió Executiva de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, ja que s’ha arribat a una candidatura de consens de totes les formacions polítiques

Divendres passat 4 d'octubre va tindre lloc a València la 15 Assemblea General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Aquesta institució té com a objectiu defensar els interessos dels municipis valencians, unir voluntats i coordinar accions.

En l'assemblea general es va presentar una única candidatura de consens de totes les formacions polítiques representades en la Federació presidida per l'Alcalde d'Elda, Rubén Alfaro que ha sigut reelegit per a presidir aquesta federació quatre anys més.

José Manuel Penalva Casanova, Alcalde de Crevillent, ha sigut enguany 2019 nomenat vocal del Consell i de la Comissió Executiva de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per una unanimitat.

Per a José Manuel Penalva formar part de la FVMP suposa un gran honor, ja que una de les seus senyes d'identitat és la cooperació, el treball en equip, i sobretot, la defensa dels interessos dels nostres municipis.

També cal destacar que una de les funcions principals de la FVMP és la formació dels càrrecs electes i dels empleats públics que treballen per a l'administració

Penalva, ha volgut destacar que un dels reptes més importants que té la FVMP, és aconseguir que el govern de l'Estat derogue les importants limitacions sobre la despesa pública que ofega als Ajuntaments i impedeix solucionar els problemes més immediats de la ciutadania amb uns adequats serveis públics.
Aspectes com la regla de despesa, la taxa de reposició del personal municipal són reivindicacions de tots els municipis valencians i espanyols perquè es deroguen i amplien l'autonomia municipal, així com abordar el finançament de l'administració local o les competències impròpies.

Pujar