elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Crevillent demana responsabilitat a la ciutadania per a evitar nous contagis de Covid-19

L'alcalde de Crevillent demana responsabilitat a la ciutadania per a evitar nous contagis de Covid-19
  • L'Ajuntament de Crevillent llança “Tombem la corba, alcem Crevillent”, una campanya de conscienciació per a recordar la importància de seguir les recomanacions de les autoritats i complir les mesures higienicosanitàries per a previndre possibles rebrots

MÉS FOTOS
L'alcalde de Crevillent demana responsabilitat a la ciutadania per a evitar nous contagis de Covid-19 - (foto 2)

“Tombem la corba, alcem Crevillent” és el títol de la nova campanya que ha posat en marxa l'Ajuntament per a conscienciar a la població sobre la importància de no baixar la guàrdia davant la pandèmia del Covid-19. Una campanya que cobra encara més sentit després de conéixer que en els últims 14 dies s'ha registrat un nou positiu en la localitat.

Encara que durant els moments més durs de la pandèmia la població crevillentina ha actuat amb absoluta responsabilitat i exemplaritat en la seua gran majoria -afirma l'alcalde de Crevillent-, és veritat que en les últimes setmanes, en tornar a la nova normalitat, hi ha hagut certa relaxació respecte al seguiment de les mesures que marquen les autoritats sanitàries.

“Ens podem sentir satisfets amb l'aconseguit però no ens podem confiar. Cal tindre en compte que ens estem movent molt més, ens anem a les platges, ens relacionem més amb familiars i amics, ens desplacem a altres municipis… Tot això suposa un major risc davant la propagació del Covid-19, per la qual cosa és necessari recordar la importància de respectar la distància de seguretat, de l'ús de les mascaretes i de la higiene permanent de les mans, com a mesures fonamentals per a parar el coronavirus” explica José Manuel Penalva.

“Si es deixen de complir aquestes mesures correm el risc de retrocedir i que tornen a augmentar els contagis, amb tot el que això suposaria per al nostre poble, les nostres relacions socials i la nostra economia”, recalca l'alcalde crevillentí, qui sol·licita a la ciutadania un esforç més per a continuar actuant amb responsabilitat i no donar lloc a futurs rebrots.

Des de l'Ajuntament informen que durant els pròxims dies es repartiran cartells i tríptics informatius als establiments i les instal·lacions municipals i es durà a terme la instal·lació de panells en diferents punts de la localitat. Aquesta campanya impulsada per l'administració local per a conscienciar als veïns i veïnes de Crevillent sobre la importància de les mesures de prevenció i protecció davant la propagació del Covid-19 estarà present durant l'estiu en els mitjans de comunicació i les xarxes socials.

Pujar