elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament repara la calefacció del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz

L’Ajuntament repara la calefacció del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz
  • L’obra adjudicada a l’empresa ‘‘Hispana de Instalaciones’’ té un pressupost de 10.492,86€ i el termini previst per a l'execució de les obres és de 6 dies

MÉS FOTOS
L’Ajuntament repara la calefacció del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz - (foto 2)
L’Ajuntament repara la calefacció del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz - (foto 3)

La revisió del funcionament de la calefacció del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz va detectar unes fugues en les canonades de conducció. Localitzada la fuga es va comprovar que en realitat era tot el sistema de conducció que estava deteriorat i oxidat pel que s’havia de procedir a la ràpida substitució de les canonades, i que aquestes foren de materials adequats perquè es mantingueren en el temps sense perill d’oxidació.

Des de l’Oficina Tècnica, els tècnics municipals actuaren amb urgència per a poder iniciar tan prompte com siga possible les obres de substitució. L’empresa que va realitzar les obres, ‘‘Hispana de Instalaciones’’, és una empresa especialitzada en la instal·lació de calefaccions i de sistemes de refrigeració, i la seua actuació, que ja ha iniciat, consistirà en la substitució de les canonades oxidades que transcorren per la coberta del col·legi per altres resistents per a exteriors. El pressupost de l’obra és de 10.492,86€ i, donada la urgència de l’obra, el seu termini d’execució està previst que siga de 5 dies per a poder posar en marxa la calefacció.

El regidor d’Educació, Jesús Ruiz, ha volgut agrair la diligència amb la qual els tècnics municipals han actuat per a resoldre aquest problema sobrevingut, ja que la prioritat és que el Centre Educatiu dispose del sistema de calefacció tan prompte com siga possible, davant dels mesos d’hivern.

 

Pujar