24 de novembre de 2020 24/11/20

L’Ajuntament de Crevillent reparteix mascaretes homologades casa per casa

L’Ajuntament de Crevillent reparteix mascaretes homologades casa per casa - (foto 1)
  • L’Ajuntament de Crevillent destaca que és la primera població del voltant amb este número d’habitants que repartix màscares d’esta qualitat, reutilitzables i amb la homologació de AITEX

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de Crevillent reparteix mascaretes homologades casa per casa - (foto 2)

Ha començat en Crevillent el repartiment de mascaretes casa per casa.  A partir de ja, i durant els pròxims dies, totes les famílies rebran màscares a través de les bústies de les seues cases. Com ja es va anunciar des de l’Ajuntament, ningún veí de Crevillent es quedarà sense aquest material de protecció en la fase prèvia al desconfinament general.

La fase 4 del repartiment  que ara comença ve precedida per les distribucions a professionals, ambulatori, hospitals, residències, mitjans de transport, comerços, mercat municipal, urbanitzacions, pedanies i per a l’eixida de xiquets, les quals seguiran fent-se de manera periòdica amb mascaretes quirúrgiques mentre dure l’estat d’alarma.

En canvi, en la fase 4 es farà un repartiment únic de mascaretes reutilitzables casa per casa. A diferència d’altres poblacions, on s'han entregat mascaretes caseres fetes de manera voluntària, l’Ajuntament de Crevillent ha decidit comprar un model de mascareta professional amb l’homologació pertinent  per a protegir adequadament a la població enfront del COVID-19. 

Estes mascaretes higièniques són d’un model filtrant fet per empreses valencianes i poden rentar-se un total de deu vegades, permetent la seua reutilització durant l’etapa de desconfinament on la relaxació de les restriccions farà que la població vaja eixint de manera escalonada.

L'Ajuntament informa que el lliurament es realitzarà de manera progressiva a causa del gran nombre d'habitants del municipi. En aquesta primera etapa s'estan aportant 2 màscares per nucli familiar, però seguidament s'efectuarà el repartiment de les restants a les famílies amb més membres per altres mitjans, que s'anunciaran pròximament. Des del Govern municipal demanen paciència i tranquil·litat doncs s'han comprat un total de 30.000 unitats perquè tots els veïns i veïnes puguen tindre la seua.

Pujar