6 de juny de 2020 6/6/20

L'ajuntament de Crevillent ha rebut una subvenció de 10.000 € per a la restauració de zones degradades per abocaments incontrolats de residus

L'ajuntament de Crevillent ha rebut una subvenció de 10.000 € per a la restauració de zones degradades per abocaments incontrolats de residus - (foto 1)

    Hui 4 de setembre de 2019 s'ha aprovat una subvenció de 10.000 € per a la restauració de zones degradades per abocaments incontrolats de residus. La zona afectada en la qual es realitzarà la rehabilitació es troba en El Pla, amb una superfície afectada de 3.710 m². Aquesta és una zona qualificada de sòl no urbanitzable i zona rural protegida municipal.
    És evident que el Sr. Sánchez com a Diputat de Medi Ambient sabia amb antelació suficient l'aprovació d'aquest tipus de subvenció, ja que és ell qui l'aprova definitivament abans de la seua publicació del BOP, la qual cosa no entenem és perquè afirma que es va publicar en el dia d'ahir quan s'ha publicat hui. Llevat que la seua intenció siga purament propagandística.

    De totes les maneres la Regidora de Medi Ambient, Estefania Salines, insta al PP que de la mateixa manera que ells sol·licitaven en el seu moment, respecte i lleialtat institucional en les comunicacions i resolucions, siguen ells els qui ara practiquen el que pregonaven. I més quan qui és competent en aquesta matèria és un membre d'aquesta Corporació Municipal.

    Pujar