elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Crevillent obté una subvenció de la Diputació d'Alacant per a pal·liar els danys de la DANA

L'Ajuntament de Crevillent obté una subvenció de la Diputació d'Alacant per a pal·liar els danys de la DANA
  • L'import total ascendeix a 58.336 euros, destinats a sufragar els desperfectes ocorreguts durant el temporal de pluges, fenòmens costaners i vents entre els dies 11 i 14 de setembre a la Comunitat Valenciana

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Crevillent obté una subvenció de la Diputació d'Alacant per a pal·liar els danys de la DANA - (foto 2)

L’Ajuntament de Crevillent ha rebut una ajuda d’un import total de 58336,69 euros, dins del programa de subvencions per a pal·liar els danys produïts als municipis i entitats locals de la província d’Alacant afectats pel temporal de pluges, fenòmens costaners i vents ocorreguts (DANA) a la Comunitat Valenciana entre l’11 i el 14 de setembre de 2019.

Aquest import s’ha assignat per a costejar despeses com els treballs d’arranjament i neteja en parcs i camins com ara Rambleta, la Rambla de Sant Gaietà, camí Cantera, camí de Luvipol, camí del Pollastre, Baix Xiringuito, La Monja, Bigotilla, el camí d’accés a El Marjal, el que uneix el Pla amb Bon Lloc o el que va de la cantera a la Barraca de Penya Negra.

També les tasques de traure terra i fang a l’accés als Molins, Marxant i la Costera dels Dragons i Partida Barrosa. I els derivats de la neteja i reparació de danys als carrers de Sant Felip Neri, el Parc municipal, el Parc de Sant Gaieta, així com la retirada dels arbres caiguts, la realització del pas d’eixida d’aigua a la Crta. Estació o la neteja de l’eixida del tub de la Rambla.

S’inclouen també els subministraments de menjar i beguda als damnificats de la riada, i dels aliments i productes de necessitat a Creu Roja i Protecció Civil, el servei de trasllat dels usuaris i usuàries del càmping en autobús, el transport d’animals a causa de la inundació de Sant Felip Neri, l’arranjament del magatzem del parc, els serveis de redacció dels informes de valoració de danys en les vivendes i bens, i l’adquisició de sacs d’arena i material d’obra per al Rincón de los Pablos, entre d’altres.

Pujar