23 de gener de 2020 23/1/20

L'Ajuntament de Crevillent habilita la consulta de les llistes del cens electoral en les dependències municipals

L'Ajuntament de Crevillent habilita la consulta de les llistes del cens electoral en les dependències municipals - (foto 1)

  L'Ajuntament de Crevillent ha obert el termini perquè tots els interessats puguen consultar, en les dependències municipals, les llistes del cens electoral de cara a les pròximes eleccions generals del 10 de novembre.

  La consulta serà individual per a cada persona que ho sol·licite, aportant el Document Nacional d'Identitat, passaport o permís de conduir, que aparega la fotografia del titular.

  Tots els electors interessats a comprovar les seues dades han d'acudir al Negociat Estadística de l'Ajuntament de Crevillent fins al 4 d'octubre, en horari de 9.00 a 14.00 hores.

  D'altra banda, s'informa els electors que podran sol·licitar l'EXCLUSIÓ/INCLUSIÓ en les còpies del cens electoral que s'entreguen als representants de les candidatures per a realitzar enviaments postals de propaganda electoral:

  -a través de la seu electrònica de la pàgina d'internet de l'INE: https://sede.ine.gob.es>ce_exclusion_copies

  -a l'Ajuntament de Crevillent (Estadística), de dilluns a divendres no festius, de 9 a 14 hores.

  El termini perquè tinga efectes aquesta exclusió de la propaganda electoral en les eleccions de novembre de 2019, finalitza el 7 d'octubre.

  ocultar
  L'Ajuntament de Crevillent habilita la consulta de les llistes del cens electoral en les dependències municipals
  Pujar