29 de novembre de 2020 29/11/20

L'Ajuntament de Crevillent contracta a 23 desempleats a través del EMCOLD

L'Ajuntament de Crevillent contracta a 23 desempleats a través del EMCOLD - (foto 1)
  • Els beneficiaris s'incorporen durant 6 mesos a la plantilla del Consistori gràcies al pla extraordinari d'ocupació per als municipis afectats per la DANA

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Crevillent contracta a 23 desempleats a través del EMCOLD - (foto 2)

L'Ajuntament de Crevillent ha contractat a 23 persones desempleades del municipi inscrites en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) gràcies a la subvenció de 237.207 euros rebuda a través del LABORA i el programa d'ocupació EMCOLD.

Els beneficiaris s'han incorporat hui a la plantilla del Consistori i treballaran durant 6 mesos a jornada completa reforçant serveis i  duent a terme accions de millora en algunes zones del municipi i les pedanies que van quedar danyades pel temporal de la DANA el setembre passat.

Entre els diferents llocs de treball es troben el d'oficial electricista, oficial de pintura, oficial d'obres, oficial de lampisteria, oficial mediambiental i peons d'obres, de pintura, de lampisteria i mediambientals.

Segons Estefanía Salinas Peral aquest pla extraordinari permetrà desenvolupar actuacions de millora en el municipi i les pedanies al mateix temps que es dota d'ocupació a 23 crevillentins.

La regidora de Foment Econòmic ha informat que aquestes 23 persones seran situades en diferents àrees per a la reparació dels desperfectes ocasionats per les pluges torrencials, així com per a reforçar la plantilla de l'Ajuntament en el desenvolupament de les tasques i obres en execució.

“Des de l'Ajuntament estem compromesos a contribuir en la creació d'ocupació a Crevillent. La gestió d'este tipus d'ajudes ens permet l'augment de la plantilla municipal i la inserció laboral de persones en desocupació de la nostra localitat, cosa que repercuteix en la millora dels serveis públics i del funcionament del Consistori”, comenta Estefanía.

Aquest Programa d'Iniciativa Social ha sigut possible gràcies a l'acord de LABORA amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que està destinat a la contractació de persones desocupades donant preferència als aturats de llarga duració.

Pujar