17 de gener de 2021 17/1/21

L'Ajuntament confirma que les dues components de VOX no presenten símptomes de Coronavirus

L'Ajuntament confirma que les dues components de VOX no presenten símptomes de Coronavirus - (foto 1)
  • L'alcalde de Crevillent condemna els rumors falsos sobre la salut de les dos companyes de Corporació, en relació al Coronavirus, i demana a la ciutadania que utilitze els canals oficials per a informar-se

L'Ajuntament de Crevillent ha informat hui que les dues representants de VOX a Crevillent disposen d'un bon estat de salut, i no presenten cap símptoma relacionat amb el Coronavirus.

D'aquesta forma, l'alcalde, José Manuel Penalva, ha volgut desmentir oficialment els falsos rumors que estan circulant sobre les seues companyes de Corporació, els qui han reduït la seua activitat pública per motius de precaució d'una forma totalment voluntària i preventiva.

Un fet que ha volgut deixar clar la portaveu del grup municipal VOX, Carmen Mendiola, qui a més ha pogut estar present en la Junta de Portaveus celebrada aquest matí a través de videoconferència.

José Manuel Penalva ha aprofitat per a condemnar les falsedats que s'estan expandint durant aquests dies i ha demanat a la ciutadania de Crevillent no caure en rumors i la utilització de canals i fonts oficials d'informació.

Pujar