11 d’agost de 2020 11/8/20

L'agenda de l'alcalde de Crevillent a un clic

L'agenda de l'alcalde de Crevillent a un clic - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Crevillent publica l'agenda institucional de l'alcalde al Portal de Transparència perquè puga ser consultada per la ciutadania

MÉS FOTOS
L'agenda de l'alcalde de Crevillent a un clic - (foto 2)

El Consistori ha apostat per la millora la de la transparència amb la publicació de l'agenda institucional de l'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva.

A partir d'ara els ciutadans i les ciutadanes podran accedir en línia a l'agenda de l'alcalde per a consultar els actes i les reunions amb entitats, veïns i veïnes, així com els plens, comissions i reunions o entrevistes amb responsables i òrgans d'altres administracions.

No obstant això, l'agenda no contempla el treball que es realitza a l’Alcaldia de caràcter intern, per a despatxar i signar expedients o preparar reunions i discursos institucionals, així com les reunions internes de coordinació amb diferents regidories o departaments, atés que aquestes activitats són habituals i de caràcter intern.

L'agenda es pot consultar ja mitjançant l'apartat “Transparència municipal” dins de la web de l'Ajuntament https://www.crevillent.es/ o a través del següent enllaç https://bit.ly/2HC4hpF.

La Regidoria de Transparència, Informàtica i Telecomunicacions ha comunicat que, a més, es poden conéixer altres dades d'interés públic com la declaració de béns, les retribucions obtingudes l’any passat, el curriculum vitae dels regidors i regidores o els diferents obsequis rebuts per la Corporació mitjançant la pàgina web https://aytocrevillent.transparencialocal.gob.es/.

Pujar